Musikalupplevelser i New York

Hos Supreme Travel erbjuder vi ett fantastiskt urval av biljetter till musikaler i både New York och på Broadway. Upplev spännande musikupplevelser i världsklass och låt dig förtrollas av magin på scenen. Våra biljetter ger dig tillgång till de bästa platserna och garanterar en oförglömlig upplevelse fylld av musik och underhållning.

Biljetter till Broadway - Boka här:

Powered by GetYourGuide

Book of Mormons

Den här storslagna showen innehåller stora sång- och dansnummer i gammal Broadway-stil med en modern känsla. Den skämtar om religion, sexualitet, fattigdom och ras och följer historien om två unga missionärer som skickas till Uganda för att försöka konvertera befolkningen. Boka här.

Chicago

Chicago är en äkta institution i New York City och har allt som gör Broadway fantastiskt: en universell berättelse om berömmelse, förmögenhet och all den där jazzen; den ena showstoppande låten efter den andra; och den mest häpnadsväckande dans du någonsin sett. Inte konstigt att Chicago har hedrats med sex Tony Awards ® , 2 Olivier Awards, en Grammy ® och tusentals stående ovationer.

Det är heller ingen överraskning att Chicago har imponerat publik över hela världen, från Mexico City till Moskva, São Paulo till Sydafrika, sedan 1996.

Oavsett om du letar efter din första Broadway-musikal, oavsett om du har sett Academy Award®- vinnande film och vill uppleva showen live på scenen, eller om du har sett den förut och vill återta magin, levererar Chicago alltid. Boka här.

Klassiska föreställningar

Upptäck en magisk värld av musikaler genom att boka biljetter till Broadway i New York med Supreme Travel. Njut av en oförglömlig upplevelse full av musik, dans och drama i hjärtat av West End. Låt dig förtrollas av de stora produktionerna och de fantastiska artisterna. Boka dina biljetter redan idag för att säkra din plats på en spektakulär föreställning!

Anastasia

Vårt utbud av biljetter inkluderar en rad fantastiska musikaler, såsom den episka uppsättningen av Anastasia och andra underbara föreställningar på Broadway. Utforska den magiska världen av musikaler i London och New York med Supreme Travel och låt oss guida dig till en oförglömlig teaterupplevelse. Låt musiken och dramatiken ta dig med på en resa full av känslor och upplevelser!

Powered by GetYourGuide

Supreme Travel samarbetar med Broadway Inbound  och Get Your Guide för alla biljetter till Broadway och West End Alla biljetter är äkta biljetter och levereras digitalt i god tid innan avresa.

unsplash